Antonio Gatti

Detii un blog, un forum sau poate o pagina de social media? Devino partener Antonio Gatti si impreuna vom avea importante beneficii. Promoveaza produsele Antonio Gatti si te rasplatim pentru fiecare vanzare adusa de tine.

Programul de afiliere Antonio Gatti este o modalitate de succes de a capitaliza traficul site-ului/ blogului/ paginii tale de social-media. Mai exact, cu programul de

Totodata, daca te inregistrezi ca afiliat si recomanzi unui prieten programul nostru de afiliere, vei primi un comision de 20 de lei, conform Termeni si Conditii Antonio Gatti afiliere.

Produsele noastre sunt de foarte buna calitate iar cei care cumpara un produs revin si cumpara rapid si alte produse. Totodata, rata de returnare a produselor este foarte mica.

Cat costa accesul ?


Crearea unui cont este GRATUITA si dureaza doar cateva minute

Cum imi creez un cont?


Completati formularul de pe aceasta pagina cu datele necesare si faceti clic pe Trimiteti

De ce ar trebui sa imi inregistez un cont ?


Daca sunteti un afiliat iar obiectivul dvs. este sa FACEȚI PROFIT, stiti foarte bine ca nu este acelasi lucru daca va bazati activitatea doar pe instinct si sperante sau daca puteti folosi instrumente care va vor spune cat de mult trafic trebuie sa trimiteti pentru a putea obtine un profit real.

Si stiti, de asemenea, ca trimiterea de trafic organic de pe bloguri/ social media / forumuri si trimiterea traficului pe care il platiti (trafic bazat pe PPC / CPC) sunt doua lucruri total diferite; in cazul traficului PPC trebuie sa investiti mai mult decat timp, ci trebuie sa investiti si bani in el (Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Twitter Ads, Pinterest Ads, ads Instagram si multe altele)

Este imperativ sa stiti dinainte, cat va puteti permite sa extindeti un buget, sa platiti pe un cuvant cheie cu care doriti sa aduceti traficul pe site-ul partener si dupa ce investitie te poti astepta la un profit si la cat de mult (cat ROI = rentabilitatea investitiei).

Aceasta aplicatie va permite sa faceti exact asta: veti sti in prealabil cat de mult trafic trebuie sa trimiteti catre un partener pentru a obtine un profit, cat de mult va va costa sa trimiteti acel trafic, la fel de bine va spune si daca pur si simplu nu merita sa faceti publicitate vreunui partener intrucat costul va fi mai mare decat orice profit potential.


Cum functioneaza ?


Exista doua scenarii diferite.

Daca sunteti afiliat

  Introduceti cateva informatii despre produsul pentru care doriti sa faceti publicitate si despre suportul pe care faceti publicitate pe (blog, site, PPC, etc) si pe baza unor calcule complexe pe care aplicatia le va face pentru dvs., va fi afisat in in timp real, in functie de datele introduse de dumneavoastra, urmatoarele:
  • Numarul de vizitatori necesar sa il trimiteti pentru realizarea obiectivului dumneavoastra
  • Bugetul necesar campaniilor CPC, pentru fiecare cost / cuvant cheie, in timp real
  • Limita CPC pe care v-o puteti permite inainte de a acumula pierderi ( respectiv daca costul total va fi mai mare decat orice profit previzibil)
  • Suma pe care o veti primi efectiv DUPĂ CE SE PLATESC TAXELE daca reusiti o campanie profitabila

Daca sunteti o persoana / companie / si faceti publicitate propriului dvs. produs sau serviciu

 Introduceti cateva informatii in aplicatie despre produsul sau serviciul dvs., cum ar fi pretul dvs., care este taxa pe valoarea adaugata (cat castigati personal pentru fiecare produs), care este rata de conversie cunoscuta etc.

Aplicatia va va spune:

  • ce castig trebuie sa aveti (X%), pentru a va permite sa dati un Y% afiliatilor dvs.             
  • numarul vizitator pe care trebuie sa-l aducati pentru a ajunge la un numar adecvat de vanzari pentru a face profitabila o campanie, pentru fiecare marcare specifica
  •             
  • Veti intelege EFFORTUL DE AFILIARE pentru a va aduce trafic si va veti trata afiliatii cu mai mult respect, in consecinta.

Sunteti gata sa obtineti un cont ?


Completati urmatorul formular si dati click pe Transmiteti

Aveti alte intrebari ?


Puteti trimite o solicitare de contact[at]antoniogatti[punct]ro. Vom face tot posibilul pentru a raspunde la intrebarile dvs. cat mai curand posibil

Obtineti un cont:


Accept     Termenii Serviciului

Inapoi la pagina principala


Acasa